Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Apartamenty - Mieszkania Wakacyjne

Adres obiektu Sołtystwo 20, 34-532 Czarna Góra
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 4.3
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 36

 
 

Jerzy,Marta i Beata z Opola
Dodano: 2015-10-31
Pobyt od: 2015-08-01 do 2015-08-21
 
 
  

Bardzo dobre warunki pobytu.Jesteśmy na Spiszu u Państwa Złahodów prawie co roku i zawsze czujemy się tutaj jak u siebie w domu.Spokój i cisza.Gospodarze mili i sympatyczni.A przy tym piękne widoki i wspaniała panorama Tatr,począwszy od Tatr Bielskich znajdujących się niemal vis a vis po stronie słowackiej,poprzez Tatry Wysokie aż po odległe wierzchołki Tatr Zachodnich.Zawsze liczymy czas do wakacji.Gorąco polecamy. 2015 rok.


 
 

Rodzina z Gliwic
Dodano: 2015-08-30
Pobyt od: 2015-08-26 do 2015-08-30
 
 
    

Pokoje zgodne z opisem i zdjęciami,a nawet lepsze.Gospodarze bardzo mili.Widoki wspaniałe.Na pewno jeszcze wrócimy do państwa Złahodów.Pozdrawiamy gospodarzy.Rodzina ze Śląska.


 
 

Robert i Gabriela z dziećmi z Krakowa
Dodano: 2013-09-30
Pobyt od: 2013-09-21 do 2013-09-29
 
 
    

Apartament ładniejszy niż na zdjęciach, widoki zacierające dech w piersiach i bardzo sympatyczni gospodarze. Świetne warunki dla małych dzieci. Gorąco polecamy.


 
Cecylia i Ryszard z Opola
Dodano: 2012-03-04
Pobyt od: 2009-02-26 do 2012-03-03
 

Wspaniałe warunki pobytu .Czuliśmy się jak we własnym domu,mając zapewnione wszystkie wygody. Gospodarze bardzo sympatyczni,nie narzucający się,praktycznie niewidoczni przez okres pobytu. Miłośnikom narciarstwa polecamy blisko położone wyciągi "Litwinka"i "Koziniec".Na pewno tu wrócimy,pozdrowienia dla Gospodarzy.


 
Rodzina Sitek z Chorzowa.
Dodano: 2012-01-08
Pobyt od: 2011-07-23 do 2011-08-06
 

Witam! Ja także chciałabym wszystkim polecić to wspaniałe miejsce i ludzi, którzy gwarantują spokój, odpoczynek w przytulnym i czyściutkim domu. Pozdrawiam rodzinę Złahoda. Już odliczmy dni do wakacji.


 
Agnieszka i Tomek
Dodano: 2011-10-30
Pobyt od: 2010-07-31 do 2010-08-14
 

Chcielibyśmy zachęcić wszystkich do wypoczynku w Czarnej Górze i oczywiście pobytu u Państwa Złahodów. Byliśmy tam z rodziną już dwa razy i w tym roku też się tam wybieramy.Warunki mieszkaniowe rewelacyjne, widoki cudowne, właściciele i ich dzieci bardzo gościnni. Pozdrawiamy Agnieszka, Tomek, Zuzia i Dawid ze Stargardu Szczecińskiego.


 
Renata i Tadeusz
Dodano: 2011-09-06
Pobyt od: 2011-08-28 do 2011-09-03
 

Serdecznie witamy. W sobotę wrócilismy z tygodniowego pobytu w Czarnej Górze. Mieliśmy przyjemność być gośćmi Państwa Złahoda i z czystym sumieniem możemy polecić wszystkim to miejsce. Przepiękne widoki na polskie i słowackie Tatry, cisza i świeże powietrze. Warunki zakwaterowania idealne. Bardzo czyste i przestronne pomieszczenia, wyposażone we wszystko co jest potrzebne. Gospodarze bardzo mili i dyskretni. W takie miejsca chce się wracać. Serdecznie pozdrawiamy Gospodarzy i czytających komentarze. POLECAMY. Renata i Tadeusz z Oświęcimia.


 
Rafał
Dodano: 2010-09-28
Pobyt od: 2010-08-07 do 2010-08-14
 

W sierpniu tego roku miałem wraz z rodziną niewysłowioną przyjemność gościć u Państwa Złahodów. To już drugi raz, a mam nadzieję, że nie ostatni. Znów wybraliśmy apartament górny (super widoki). Czysto, schludnie, komfortowo. W apartamencie jest wszystko, co potrzeba. A sami gospodarze? Kiedy ich potrzebujesz, są na wyciągnięcie ręki i służą pomocą. Kiedy nie szukasz kontaktu, nie narzucają się. Jest to bardzo dobre miejsce do odpoczynku i wypadów na szlaki górskie, z bardzo atrakcyjną ceną :) Szczerze polecam i pozdrawiam czytających oraz gospodarzy. Do zobaczenia! Rafał z Białegostoku


 
A,K,K i M
Dodano: 2010-08-11
 

Wraz z cała rodziną, gościliśmy tydzień u Państwa Zlahoda, w komfortowo urządzonym, czystym i przytulnym apartamencie. Okolica przepiękna- cudowne widoki a do tego cisza i spokój :) Gospodarze bardzo mili, można się poczuć, jak w domu. Na podwórku raj dla dzieci-zjeżdżalnia, piaskownica, bujaczek, huśtawka i to co najfajniejsze-trampolina :D Wszystkim żal było wyjeżdżać i nie pozostaje nam nic innego, jak jeszcze kiedyś wrócić w to wspaniałe miejsce :) Serdecznie pozdrawiamy gospodarzy. Ania,Krzysiu,Klaudia i Michaś z Rudy Śl.


 
M.A.D. Polewscy
Dodano: 2010-08-03
 

Witam serdecznie! Kolejny udany pobyt w tym miejscu :) Wypoczynek w ciszy i spokoju. Wspaniali właściciele obiektu. Czysto miło i przytulnie. We wsi kupiliśmy wiejskie jajka na super jajecznicę :). W pierwszy dzień naszego pobytu ciekawa impreza w wiosce na dole "Dni Czarnej Góry". Synek już pyta i prosi byśmy w przyszłym roku znowu tam pojechali.


Opinie 1-10 z 36

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie